Kodittoman adoptointi

Vaikka Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys ei ota löytöeläimiä suoraan, eläimiä silti riittää jokaiselle kalenterikuukaudelle. Vuonna 2014 autoimme miltei kahta sataa lemmikkiä löytämään uuden kodin.

Kaikki kodittomat eläimemme löytää kotisivuiltamme. Enimmässä määrin meille tulee kissoja, mutta myös koiria, marsuja, kaneja ja jopa kilpikonnia löytyy meiltä satunnaisesti kotia etsivistä. Eläimet tulevat meille monista syistä, ja pyrimme auttamaan niin monta, kuin vain resursseja meillä on.

Se pelätty haastattelu

Jokainen kodin tarjoaja haastatellaan. Haluamme meiltä lähteville eläimille vain parasta: turvallisen kotiympäristön, jossa ne voivat olla omia itsejään. Haastattelua ei tarvitse pelätä, eikä siitä kannata suuttua: toimimme eläimen parhaaksi.

Tärkeintä on, että eläin saa juuri sille parhaan mahdollisen, pysyvän kodin. Tämä pyritään varmistamaan kotiehdokkaiden haastattelulla ja tapaamisella, jossa kotiehdokas tutustuu eläimeen tilapäiskodissa. Eläintä ei luovuteta ensimmäisellä tapaamiskerralla, vaan miettimisaikaa annetaan molemmin puolin. Jos samalla eläimellä on useita kotiehdokkaita, myös heidät haastatellaan ennen päätöksen tekoa.

Luovutussopimus

Jokaisesta eläimestämme tehdään luovutussopimus ja niistä maksetaan luovutusmaksu, joka on eläinlajikohtainen. Ilmoituksessa mainitaan eläimen sijainnin lisäksi myös maksun suuruus. Luovutussopimuksen ehtoihin voit tutustua sivuillamme.

Yhteydenotto

Kodittomien toimintaa organisoivat eläinkoordinaattorit, joista kukin hoitaa tietyn eläinryhmän asioita (kissat, koirat ja muut lemmikit). Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, ota yhteyttä kyseisen eläinryhmän koordinaattoriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti